Va punem la dispozitie: parchet, parchet din pluta, pardoseli din pluta, podele pluta, pluta, parchet incalzire, parchet flotant, parchet baie si bucatarie.

Eco Corkline srl.

Eco Corkline srl.

Produse ecologice din pluta: PARCHET DIN PLUTA, produse pluta, panouri si placi pluta, role pluta, pluta stropita, tencuiala pluta  si alte produse de pluta.

Hydrocork este un parchet flotant cu grosime redusă, cu o placă de bază realizată din plută compozită care poate fi instalată în orice spațiu interior, fără limite. Ideal pentru case noi și renovări, Hydrocork este 100% rezistent la apă, incredibil de stabil, durabil, o barieră excelentă împotriva zgomotului și izolator termic - totul datorită proprietăților inerente și de neegalat ale plutei. Datorită proprietăților materialului de bază din care este produs: pluta, se creează economii ridicate de energie, deoarece acționează ca izolator termic. Se poate monta împreună  cu orice sistem de încălzire prin pardoseală.  

Vizualizați cele 27 produse

Hydrocork este o soluție de parchet din pluta flotant cu grosime redusă și impermeabilă, care combină performanțe extreme cu confortul plutei. Miezul inovator din plută compozită este impermeabil și incredibil de stabil, în timp ce suprafața sa oferă o rezistență la uzură potrivită pentru zonele comerciale cu trafic intens.

Parchet pluta hydrocorkWOOD

BENEFICII PLUTĂ

SIMULATOR PARCHET

Apasă aici